Provstädning

Prova först hemstädning för endast 99 kronor i timmen.

Efteråt kan du i lugn och ro göra din bedömning.

Och är du nöjd med resultatet, hemstädaren, vår service, vilket de flesta är, så hjälper vi dig att hitta ett regelbundet schema som passar er bäst. Provstädning gäller vid första städtillfället och efter 50% RUT-avdrag. Kontakta vår kundtjänst direkt, eller fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig.

OS SERVICE AB PÅ FACEBOOK

Hej på er kära kunder!


Ni har väl inte missat att OS SERVICE AB finns på Facebook? Där håller du dig alltid uppdaterad gällande nyheter, erbjudanden och enkla tips i vardagen. Missa inge - gilla OS SERVICE AB på Facebook!

 

GE BORT EN STÄDNING I JULKLAPP!

Nu kan du överraska någon du tycker om med städning, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. Kanske en bra julklapp till någon som behöver hjälp i vardagen?

Du bestämmer själv tjänstens omfattning, och när tjänsten skall utföras. Du kan även välja att mottagaren själv skall kontakta oss i efterhand för att boka in datum och tid. Ring till oss för att veta mer!

SNÖSKOTTNING

Nu är det kallt ute och det kommer nog inte dröja länge innan snön kommer till Stockholm. Du vet väl att vi hjälper dig med snöskottningen? Vi utför både markskottning och takskottning. Vill du veta mer? Välkommen att ringa oss på 08-504 00 355. Vi hörs!

ERBJUDANDE!

Är det dags för en storstädning? Boka in din storstädning nu så får du 1 timme helt gratis! Erbjudandet gäller när du bokar in en städning på minst 8 timmar.

FÅ ETT NYTT HEM MED SMÅ ÅTGÄRDER INFÖR VÅREN

Just nu är Stockholm täckt av snö och våren känns långt borta. Men våren kommer snabbare än man tror. Snart är Mars månad här och då är det dags att börja tänka på förberedelser inför våren. Här kommer lite tips från oss vad du kan göra för att hemmet ska kännas som nytt igen!

En rejäl vårstädning: En storstädning hemma gör att allt känns som nytt, skinande blankt och i nte ett dammkorn någonstans. En bra grund för att börja skapa ett vårfräscht hem! Fönsterputs: Fönsterna har fått utstå mycket under vintern- kyla, regn, hårda vindar och snö. Men det är först när solen tittar fram under våren som man faktiskt ser hur smutsiga de har blivit.

Fasadtvätt: Solen och miljön runt omkring huset sliter mer än man kan tro på trä och färg. Regelbundet underhåll i form av fasadtvätt förlänger tiden innan renovering eller behov av ommålning. En fasadtvätt gör att huset ser nytt och fräscht ut då man får bort alger och mossa som bildats. Alger äter nämligen av trät. Man kan även impregnera huset med exempelvis "Grön-Fri"- ett miljövänligt medel som förebygger påväxt i upp till fyra år. Om färgen redan nu flagnar bör man även slipa och måla om husfasaden. En bra investering om man vill ha ett fint hus!

Taktvätt: Att tvätta taket och få bort mossa och annat skräp som samlats under hösten och vintern ger helhetsintrycket av huset ett rejält lyft! Även taket kan impregneras för att f örebygga kommande påväxt. Andra saker du kan göra är att rensa i garderober, skåp och förråd. Det känns alltid skönt att slänga gammalt skräp och få i ordning i dessa typer av utrymmen. Sortera dina saker genom att använda små lådor och korgar där du lägger småsaker som annars ligger och skräpar lite här och var. För att få en ny fräsch känsla hemma kan du även möblera om och byta gardiner och soffkuddar. Små åtgärder som gör mycket i hemmet!